Medijanine oktobarske igre sa najmlađima

Počeli „Dečiji jesenji dani u Medijani“

Foto: GO Medijana

U susret obeležavanju Dečije nedelje, Gradska opština Medijana je, u okviru manifestacije „Dečiji jesenji dani u Medijani“, kroz niz zanimljivih aktivnosti, igara, izazova i avantura, priredila sjajnu zabavu i druženje sa najmlađima.

„Gradska opština Medijana, tradicionalno organizuje ovu manifestaciju edukativnog karaktera, namenjenu našim najmlađim sugrađanima,“ izjavio je predsednik Mladen Đurić i dodao da „opština nastavlja sa aktivnostima, koje su bile dobre u prethodnom periodu“.

Đurić je, ovom prilikom istakao:

„Sve ono što smo uštedeli, preusmeravamo za unapređenje započetog programa, pronatalitetne politike i pomoći socijalno ugroženim kategorijama stanovništva“.

Predsednik Đurić, je naglasio da je „u toku akcija obilaska 10 osnovnih škola na teritoriji opštine i podele poklon paketa prvacima, kojih je 1100, kako bi im početak školovanja bio lepši i zanimljiviji“.

Prvog dana ove trodnevne manifestacije, mališani su uz pomoć animatora, mogli da drvene olovke ukrase jesenjim motivima, da naprave satiće od papira, obeleživače za knjige u obliku pečurke, da se kuglaju, igraju lopticama, ali i da plešu sa svojim omiljenim junacima iz crtanih filmova.

Najmlađim posetiocima svetosavskog parka, u igrama i izazovima, pridružili su se predškolci i prvaci OŠ “Ćele Kula“, kao i mališani vrtića Plavi čuperak, Cvrčak, Bambi, Meda, Zum-zum, Moje društvance i Družionica.

Druženje sa najmlađim sugrađanima, biće nastavljeno u petak i subotu, 04. i 05. oktobra 2024.godine, u parku Sveti Sava, od 12 do 13.30 časova.

Pozivamo sve zainteresovane da dođu da se lepo zabave, igraju, ponešto i nauče i sa ovog druženja, ponesu samo lepe utiske.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Politika

Grupa građana “Dr Dragan Milić” traži dokumentaciju u vezi istražnih bušotina u blizini vrela Studena

Medijanine oktobarske igre sa najmlađima

Počeli „Dečiji jesenji dani u Medijani“

Politika

Saopštenje NPS Niš povodom neodržavanja sednica Skupštine GO Pantelej

Sport

SRPSKA LIGA ISTOK 9. KOLO: EVO SA KOJIM EKIPAMA SE SASTAJU NIŠKE EKIPE