Bolja poslovna klima

Svrljiški privrednici rešavaju probleme uz podršku svog narodnog poslanika

Miletić i Mesarović nakon sastanka, foto: M.M.

Narodni poslanik Milija Miletić nastavlja da se zalaže za privrednike Svrljiga, te je juče u Beogradu, na njegovu inicijativu, održan sastanak u Ministarstvu privrede sa ministarkom Adrijanom Mesarović. Cilj ovog sastanka bio je pronalaženje rešenja za izazove sa kojima se suočavaju svrljiški privrednici, koji su stub razvoja lokalne zajednice i celog regiona.

Miletić je u okviru sastanka izneo sve ključne probleme privrednika, ali i predstavio njihove planove za proširenje poslovanja. „Predstavio sam ministarki Mesarović probleme i potrebe naših privrednika, i verujem da ćemo zajedničkim snagama raditi na unapređenju poslovnog ambijenta u Svrljigu i jugoistočnoj Srbiji,” istakao je Miletić.

Posebna pažnja posvećena je firmama „Trilord”, koja u Svrljigu zapošljava 150 radnika, zatim „Eurocnofort jug”, „Zlatni Timok”, „Chelleba” i drugim privrednim subjektima koji su prethodno razgovarali sa Miletićem i izneli svoje izazove.

Pored Miletića, na sastanku su prisustvovali i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, njegov pomoćnik Marko Miladinović, kao i predstavnici firme „Trilord” – direktor Ranko Jović i njegov zamenik Nenad Jović. Na kraju, ministarki Mesarović je upućen poziv da poseti Svrljig, kako bi se lično upoznala sa lokalnim privrednicima i njihovim potrebama.

Ovim sastankom, Miletić još jednom pokazuje da je uvek tu za svoje privrednike, aktivno radeći na rešavanju njihovih problema i stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Vojska Srbije

Obavezno služenje vojnog roka od narednog septembra

Ekonomija

Akcija „Najbolja cenaˮ uticaće na smanjenje inflacije u Srbiji

Fudbal

Rezultati niških ekipa u 6. kolu Zone Centar

Politika i društvo

Narodni poslanik zasukao rukave i priprema zimnicu (FOTO+VIDEO)