Večeras u 21h

LIGA ŠAMPIONA: MANČESTER SITI – CRVENA ZVEZDA

Detalj sa meča Crvena Zvezda - Čukarički, foto: youtube link, video

Večeras, s početkom od 21 čas, fudbalski svet će biti svedok uzbuđujućeg okršaja između Crvene zvezde i Mančester Sitija u prvoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

Najava utakmice, grbovi
Najava utakmice, grbovi

Ova spektakularna utakmica će se odigrati na Etihad stadionu u Mančesteru i predstavljaće priliku za crveno-bele da se izmere s jednim od najprestižnijih klubova u Evropi.

Crvena zvezda, koja dolazi s velikim entuzijazmom i željom za uspehom, spremna je da se suprotstavi izazovima i pokaže svoj kvalitet na međunarodnom nivou. S druge strane, Mančester Siti, pod vođstvom renomiranog trenera Pepa Guardiole, će želeti da nastavi svoj uspešan put u Ligi šampiona i ostvari pobedu pred svojim navijačima.

Za sve ljubitelje fudbala u Srbiji, utakmicu će prenositi Prvi program RTS-a, omogućavajući im da budu deo ovog sportskog spektakla. Pratite svoj omiljeni klub i bodrite Crvenu zvezdu dok se takmiče na najvišem nivou evropskog fudbala.

Očekuje nas uzbudljiva fudbalska noć i nadamo se da će Crvena zvezda ostvariti uspešan start u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ne propustite da budete uz svoj tim večeras i uživate u ovom fudbalskom spektaklu.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Fudbal

Danas Car Konstantin protiv Svrljiga, Sinđelić protiv Dunava iz Prahova

Mediji

Radio Beograd proslavio 100. rođendan, dok radio Niš odavno ne postoji

Fudbal

Fudbalska liga Zona Centar: 12 ekipa u novoj sezoni

Ukusna hrana

10. Janijada u Lukovu: Nastupiće Rade Jorović i Jelena Broćić