14. Sajam automobila

Od 6. do 8. oktobra Niš postaje epicentar automobilske strasti

sajam-automobila

Niš, grad bogate istorije i kulture, postaje epicentar automobilske strasti tokom jednog od najznačajnijih događaja godine – Sajma automobila u Nišu! Ove godine se već četrnaesti put za redom, od 6. do 8. oktobra, ljubitelji automobila i posetioci će se okupiti u Hali Čair kako bi istražili najnovije modele i tehnologije koji dolaze iz vodećih svetskih proizvođača.

Ovaj Sajam automobila u Nišu je pravo auto-izobilje, jer će se naći na jednom mestu renomirani brendovi kao što su Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Motogrini, Peugeot i Mercedes.

Od kompaktnih gradskih automobila do luksuznih limuzina i terenskih vozila, posetioci će imati priliku da istraže širok spektar automobila i da se upoznaju sa najnovijim inovacijama u automobilskoj industriji.

Ono što čini Sajam automobila u Nišu posebnim je njegova dugovečnost i konstantan rast. Već 14 godina za redom, ovaj događaj privlači brojne posetioce iz Niša i okolnih regiona. Sajam nije samo prilika za lokalne entuzijaste, već i magnet za turiste koji dolaze da iskuse ne samo sjajne automobile, već i bogatu kulturu i gostoprimstvo Niša.

Hala Čair postaje mesto gde se strast prema automobilima deli i gde se nove ideje i trendovi razmenjuju. Posetioci će moći da razgovaraju sa stručnjacima iz automobilske industrije, da testiraju vozila i da pronađu najbolje ponude.

Sajam automobila u Nišu je prilika da se zaljubljenici u automobile i oni koji tek razmišljaju o nabavci novog vozila povežu sa najnovijim modelima i tehnologijama. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu manifestaciju koja čini Niš ponosnim i donosi uzbuđenje na svakodnevnicu. Vidimo se od 6. do 8. oktobra na Sajmu automobila u Hali Čair u Nišu!

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Fudbal

Danas Car Konstantin protiv Svrljiga, Sinđelić protiv Dunava iz Prahova

Mediji

Radio Beograd proslavio 100. rođendan, dok radio Niš odavno ne postoji

Fudbal

Fudbalska liga Zona Centar: 12 ekipa u novoj sezoni

Ukusna hrana

10. Janijada u Lukovu: Nastupiće Rade Jorović i Jelena Broćić