VUČIĆ I DAČIĆ: Na izbore sa posebnim listama!

Razgovarali smo o budućoj saradnji, da i posle izbora nastavimo da sarađujemo, i na nivou Vlade i na nivou Grada Beograda, istakao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, nakon sastanka Srpske napredne stranke i Socijalističke partije.

Dačić i Vučić, foto: PINK TV
Dačić i Vučić, foto: PINK TV

Predsednik Vučić je nakon sastanka rekao da su SNS i SPS zajednički donosili teške odluke, i da su mnogo toga dobrog ostavili narodu i zemlji.

– Razgovarali smo o budućoj saradnji, da i posle izbora nastavimo da sarađujemo, i na nivou Vlade i na nivou Grada Beograda. Doneli smo i odluku da na izbore izađemo sa posebnim listama, kako bi ostvarili maksimalne rezultate – rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da obe stranke moraju da nađu još više snage i energije za važna i velika dela u budućnosti.

– Stavićemo zajedničke ciljeve na pravo mesto i sve što smo do sada činili i radili. Pronaćićemo još više snage i energije za budućnost. Mi ćemo nastaviti saradnju sa SPS-om i spremni smo i radićemo na strateškom programskom dokumentu koji ćemo zajednički da potpišemo – rekao je Vučić.

Ivica Dačić je rekao da SPS veoma pozitivno ocenjuje deset godina saradnje sa Vučićem, i da su zajednički promenili lice Srbije.

Deo teksta: PINK

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Fudbal

Danas Car Konstantin protiv Svrljiga, Sinđelić protiv Dunava iz Prahova

Mediji

Radio Beograd proslavio 100. rođendan, dok radio Niš odavno ne postoji

Fudbal

Fudbalska liga Zona Centar: 12 ekipa u novoj sezoni

Ukusna hrana

10. Janijada u Lukovu: Nastupiće Rade Jorović i Jelena Broćić