Gradska opština

GO PANTELEJ: Radni sastanak sa direktorima škola na području Opštine

Rukovodstvo Gradske opštine Pantelej predvođeno predsednicom Natašom Stanković održalo je radni sastanak sa direktorima osnovnih škola, u čijem radu je učestvovala i resorna gradska većnica za obrazovanje Marija Ranđelović.

GO Pantelej, foto: Gugl map, foto iz 2014.
GO Pantelej, foto: Gugl map, foto iz 2014.

Primarno, razmenjene su informacije o zdravstvenoj situaciji u školama koja je, uz dosledno poštovanje propisanih preventivnih mera svih članova školskih kolektiva u uslovima pandemije, ocenjena kao sasvim zadovoljavajuća.

Stanje će se i nadalje kontinuirano pratiti uključujući i dodatno angažovanje rukovodstva Opštine.

Na sastanku su takođe izlistane i evidentirane prioriterne potrebe škola u domenu održavanja školskih objekata i neophodnih intervencija u cilju unapređena sveukupnih uslova rada, kako bi se blagovremeno sagledala finansijska izdvajanja za ovu namenu, u granicama budžetskih mogućnosti Opštine Pantelej za narednu godinu, ili iznalazila rešenja na drugim nadležnim instancama.

Povodom predstojeće „Dečje nedelje“, već osmišljenim kreativnim programima u svim školama, u terminima koje odrede prema rasporedu, biće pridružen i petnaestominutni plesni program na otvorenom školskom prostoru, koji je Opština namenila zainteresovanim mališanima kao simboličan gest obeležavanju njihove nedelje.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Fudbal

Danas Car Konstantin protiv Svrljiga, Sinđelić protiv Dunava iz Prahova

Mediji

Radio Beograd proslavio 100. rođendan, dok radio Niš odavno ne postoji

Fudbal

Fudbalska liga Zona Centar: 12 ekipa u novoj sezoni

Ukusna hrana

10. Janijada u Lukovu: Nastupiće Rade Jorović i Jelena Broćić