USS postaje ozbiljna politička figura u Srbiji

Odbornici iz redova seljačke stranke pomagaće selo, radnike i mlade

Ujedinjena seljačka stranka munjevitom brzinom širi se na jugoistoku zemlje. Poslednjih dana velki broj članova pristupio je iz okolnih niških sela, a u nekoliko su održani zborovi meštana na kojima je govorio predsednik USS i narodni poslanik u Narodnoj skupštini Milija Miletić.

USS se širi, podrška u Pasjači, foto: N.M.
USS se širi, podrška u Pasjači, foto: N.M.

Miletić ističe da USS ima veliku podršku u selima na teritoriji grada Niša, te dodaje da se će stranka posle izbora moći da aktivno učestvuje u donošenju mnogih odluka, prvenstveno onih koje se tiču života na selu, položaju radnika i mladih, ukoliko ima svoje odbornike u niškim gradskim opštinama i u samom Gradu.

Za samo nekoliko dana Ujedinjene seljačka stranka obišla je meštane u Gornjem Matejevcu, Kamenici, Brenici, Pasjači, Malči, Gornjoj Vrežini i drugim selima na teritoriji Niša.

I seljaci bi da se pitaju! Ova mala stranka najavila ulazak u srpski parlament

U svim ovim selima USS dobija podršku i nove simpatije, jer su kako kažu meštani, prepoznali dobru i iskrenu nameru predsednika Miletića koji želi da pomogne seljacima.

Predsednik USS Milija Miletić kaže da će aktivsti Ujedinjene seljačke stranke već sutra nastaviti da obilaze narod u selima jugoistočne Srbije, ali i na teritoriji Timočke krajine i u drugim delovima Srbije, gde god USS ima svoje odbore.

O aktivnostima stranke detaljnije na  www.ujedinjenaseljackastranka.rs 

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire